شرکت دانش بنیان خانم آشوری پیروز به ساخت پروتزی برای درمان افتادگی لگن زنان شده است
به گزارش آسمان تو، به گزارش خبرنگاران و به نقل از وبسایت thesuburban، نگین آشوری، 28 ساله در شرکت دانش بنیان خود، پیروز به ساخت پروتزی قابل تجزیه در طبیعت شده که تغییری اساسی در درمان زنانی که دچار افتادگی لگن هستند ایجاد می نماید. از همین رو وی پیروز به دریافت جایزه مایتکس(Mitacs) شده است.
مایتکس، سازمان ملی اختراعات کانادا است که کوشش می نماید با یاری به پژوهشگران برتر دانشگاهی کشور، زمینه ورود آنها را به بازار کار فراهم آورداین اختراع در ابتدا به اسم یک پروژه دانشگاهی مراحل تحقیق، توسعه و ساخت اولیه را طی نموده و در حال حاضر در انکوباتور استارت آپ مونترالی به نام Centech فعالیت هایش را ادامه می دهد.
مأموریت خانم آشوری بالا بردن کیفیت زندگی زنان با وسایل پزشکی است. حتی چالش های بیماری همه گیر کرونا، این کارآفرین آینده دار را از کار و پیشرفت فناوری، متوقف ننموده است.
این پروتزها به وسیله پرینت سه بعدی و بر اساس بدن افراد مقدار گیری و تهیه شده است. این محصول تأثیر به سزایی در راحتی بیمار در استفاده از این نوع پروتز دارد. از سوی دیگر، هزینه برآورد شده پرینت کردن این پروتز موقت حدود یک دهم نمونه های موجود در بازار است.
پروتزهای موقت فعلی، علاوه بر اینکه به صورت انبوه و بدون در نظر گفتن ساختار فیزیکی و خصوصیت های بدن فرد فراوری می گردد، ممکن است باعث بروز ناراحتی و عوارض جانبی گردد.
سوابق علمی
او پژوهش را از دبیرستان آغاز نموده و از همان جا وارد عرصه رباتیک شد. در سال های دبیرستان، در رشته شبیه سازی رباتیک تیمی در مسابقات ربوکاپ و لیگ شبیه سازی شرکت می کرد و پیروز به کسب جوایز ملی، از جمله جایزه خوارزمی و بین المللی شده است. در دانشگاه، در رشته مهندس الکترونیک درس خواند و به دلیل علاقه به رباتیک به دنیای کامپیوتر هم راه پیدا کرد. وی رباتیک تدریس می کرد و در مقطع فوق لیسانس، در دانشگاه کنکوردیا رشته علوم کامپیوتر را دنبال کرد و عمده فعالیت هایش در زمینه کاربرد هوش مصنوعی در حوزه سلامت و پزشکی است.
منبع: خبرکانادا