رسپی بلال پنیری در فر با این سس مجذوب کننده طعمش بی نظیره!

به گزارش آسمان تو، بلال پنیری در فر یکی از انواع روش های متفاوت تهیه بلال محسوب می گردد. بلال یک میان وعده مقوی و خوشمزه است که شما می توانید آن را با پنیر پیتزا تهیه کنید و در فر بپزید و به عنوان یک میان وعده مجذوب کننده برای بچه ها یا حتی برای پذیرایی از مهمانان سرو کنید. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه ذرت (بلال) پنیری در فر به همراه نکات مهم در تهیه آن می پردازیمو

رسپی بلال پنیری در فر با این سس مجذوب کننده طعمش بی نظیره!

مواد لازم برای تهیه بلال با پنیر پیتزا در فر

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
بلال4 عدد
شیر3 لیوان فرانسوی دسته دار
آب1 لیوان فرانسوی دسته دار
سیر2 حبه
کره100 گرم
پنیر پیتزابه میزان لازم
سس مایونز4 قاشق غذاخوری
پنیر ورقه ایبه میزان لازم
پنیر پارمسانبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و پودر آویشنبه میزان لازم

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه:10 دقیقه

مدت زمان لازم جهت پخت بلال پنیری در فر: 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه بلال پنیری خوشمزه در فر

ذرت یک ماده غذایی پرخاصیت است که از خواص آن می توان به سلامت چشم ها، پیشگیری از کم خونی، تقویت استخوان ها، سلامت کلیه ها و … اشاره نمود. این خوراکی مقوی درست شده با پنیر پیتزا علاوه بر دارا بودن خواص فوق، طعم بی نظیری نیز پیدا خواهد نمود.

مرحله اول: بلال را آماده کنید

در اولیم مرحله از طرز تهیه بلال پنیری در فر، پوست بلال ها را باید جدا کنید. بعد از آنکه پوست و قسمت های اضافی بلال را جدا کردید آن را با آب بشویید. سپس در یک آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آنها خارج گردد. برای راحتی کار می توانید قسمت سرانجامیی بلال را نیز جدا کنید و آن را به میزان دلخواه برش بزیند یا همان طور درسته آنها را آماده کنید.

مرحله دوم: بلال را بپزید

یک قابلمه با سایز مناسب انتخاب کنید. داخل آن 1 لیوان دسته دار فرانسوی آب با 3 لیوان دسته دار فرانسوی شیر بریزید و روی حرارت قرار دهید. حرارت را زیاد کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید. بعد از به به جوش آمدن بلال را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود نیم ساعت با آب و شیر بپزد و کاملا نرم گردد.

شما می توانید برای تهیه شیر به صورت و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: سیر را آماده کنید

تا زمانی که بلال بپزد فرصت کافی دارد تا سس پنیری آن را آماده کنید. برای تهیه بلال پنیری در فر، به دو حبه سیر احتیاج دارید. به دور سیرها فویل بپچید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سیرهای فویل پیچی شده را درون فر قرار دهید.

بعد از ده دقیقه سیر را از فر بیرون بیاورید. فویل دور آن را جدا کنید و سیر را پوست بگیرید. سیر را در یک ظرف گود بریزید و آن را بکوبید تا کاملا له گردد.

مرحله چهارم: سس پنیری را آماده کنید

یک تابه کوچک انتخاب کنید. یک قالب 100 گرمی کره را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب گردد. سیر را که از قبل پخته ای به کره اضافه کنید و کمی تفت دهید. پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا از طریق حرارت آب شوند.

سپس ادویه های شامل نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن را نیز به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر ادویه ها بلند گردد. سس پنیری شما آماده است آن را از روی حرارت بردارید.

شما می توانید برای تهیه کره، پنیر پیتزا، پنیر ورقه ای، نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله پنجم: بلال پنیری را آماده کنید

در ادامه، در یک ظرف مناسب میزان لازم از سس مایونز () را بریزید. بعد از آنکه از پخته شدن بلال ها اطمینان پیدا کردید آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید تا بلال های پخته شده از آب جدا گردد. بلال ها را چند دقیقه در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آنها خارج گردد.

بلال پخته شده را یک دور در سس مایونز بغلتانید و سپس در سس پنیری که آماده کردید آنها را بغلتانید. در سرانجام روی بلال پنیری به میزان دلخواه پنیر پارمسان بریزید. حرارت بلال باعث می گردد تا پنیرها خود به خود آب شوند.

شما می توانید برای تهیه سس مایونز و پنیر پارمسان به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله ششم: بلال با سس پنیری را در فر قرار دهید

در این مرحله از طرز تهیه بلال پنیری در فر، بلال های آماده شده را در فر قرار دهید تا روی آنها کاملا طلایی گردد. بلال ها را در سینی فر بچینید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و قسمت گریل آن را فعال کنید. حدود پنج تا ده دقیقه زمان بدهید تا روی بلال کاملا طلایی و برشته گردد.

مرحله هفتم: بلال پنیری را سرو کنید

بعد از آنکه بلال کاملا طلایی آن را از فر بیرون بیاورید. بلال پنیری شما آماده است. حتما آن را به صورت داغ سرو کنید. برای سرو این نوع بلال می توانید به دلخواه از سس های آماده مانند سس رنچ ()، سس فرانسوی () و … نیز بهره ببرید.

شما می توانید برای تهیه انواع سس آماده به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه بلال با پنیر پیتزا در خانه

  • اگر می خواهید کالری کمتری از این میان وعده خوشمزه دریافت کنید، سس مایونز را حذف و بلال را فقط با سس پنیری بهره ببرید.
  • بلال باید به خوبی پخته گردد تا نرم باشد. اما آن را بیش از میزان نپزید چون خیلی له می شوند و مزه خوبی نیز پیدا نمی نمایند.
  • استفاده از ادویه در تهیه بلال پنیری در فر کاملا سلیقه ای است. اگر به طعم تند علاقه دارید می توانید از فلفل قرمز در تهیه این بلال بهره ببرید.
  • اگر مایل به استفاده از سیر نیستید از پودر سیر (طرز تهیه پودر سیر) بهره ببرید که عطر و طعم کمتری دارد.
  • با اضافه کردن میزانی آبلیمو ترش می توانید کمی مزه ترشی به بلال پنیری بدهید.
  • به جای آبپز کردن بلال می توانید آن را روی منقل یا روی حرارت گاز کباب کنید.
  • از روغن زیتون به جای کره در تهیه بلال پنیری در فر می توانید بهره ببرید.
  • از آنجایی که پنیر پارمسان شور است، از میزانکمتری نمک در تهیه سس پنیری بهره ببرید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن بلال پنیری در فر

بهتر است از چه بلالی در تهیه بلال پنیری استفاده گردد؟

شیر بلال برترین نوع بلالی است که شما می توانید از آن بهره ببرید. شیر بلال هم طعم شیرین و لذیذی دارد و هم نرم است که باعث می گردد خیلی راحت پخته گردد. اگر از شیر بلال استفاده می کنید بیست دقیقه زمان برای پختن آن کافی است. اما اگر از بلال های دیگر استفاده می کنید به آنها بیشتر زمان بدهید تا روی حرارت کاملا نرم شوند.

بلال پنیری را با چه پنیری تهیه کنیم که خوشمزه تر بشه؟

از هر نوع پنیر کشدار مانند پنیر پیتزا، پنیر پارمسان، پنیر چدار، پنیر موزارلا و … در تهیه بلال پنیری در فر می توانید بهره ببرید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 26 آذر 1403 بروزرسانی: 26 آذر 1403 گردآورنده: asemaneto.ir شناسه مطلب: 2550

به "رسپی بلال پنیری در فر با این سس مجذوب کننده طعمش بی نظیره!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رسپی بلال پنیری در فر با این سس مجذوب کننده طعمش بی نظیره!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید