چای سبز با حساسیت های غذایی مبارزه می نماید

به گزارش آسمان تو، خراسان/ مصرف روزانه یک فنجان چای سبز می تواند دردرمان حساسیت غذایی مؤثر باشد.

چای سبز با حساسیت های غذایی مبارزه می نماید

دانشمندان دریافته اند که چای سبز به دلیل خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی که دارد ،می تواند با حساسیت های غذایی مقابله کند .40 درصد چای سبز از باکتری های Flavonifractor plautii - FP تشکیل شده است و محققان دریافته اند که FP فشار خون را کاهش می دهد و به تنظیم وزن یاری می نماید. نتایج مطالعات نشان می دهد، مقادیر زیاد آنتی اکسیدان موجود در چای عملکرد سیستم ایمنی بدن را تغییر می دهد و در برابر واکنش های غذایی از آن محافظت می نماید. ترکیب موجود در چای سبز می تواند به مقابله با باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک یاری کند؛ شیوع باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک یکی از عظیم ترین تهدیدها در حوزه سلامت جهانی است .نتایج این تحقیق که محققان دانشگاه شینشو در ژاپن انجام داده اند ،به طور کامل در مجله تخصصی Frontiers in Immunology منتشر شده است.

نکاتی برای مصرف چای سبز

چای سبزبه دلیل داشتن کافئین، از جذب مواد معدنی به خصوص آهن جلوگیری می نماید.

خانم ها در دوران بارداری و شیردهی و افرادی که ناراحتی اعصاب دارند و آن هایی که ضربان قلبشان نامنظم است، بهتر است در مصرف آن زیاده روی ننمایند.

زیاده روی در مصرف این چای می تواند باعث دفع زیاد آب از بدن و خشکی مدفوع و بروز یبوست گردد.

مصرف بیش از حد کافئین که در چای سبز و برخی از عصاره های آن وجود دارد در برخی از افراد باعث بروز علایمی مانند عصبانیت، بی خوابی و بی قراری می گردد. افرادی که دارای بیماری فشار چشم هستند نباید از چای سبز استفاده نمایند وبه افرادی که میگرن دارند توصیه می گردد،میزان مصرف شان کم باشد.

منبع: همگردی
انتشار: 7 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: asemaneto.ir شناسه مطلب: 1141

به "چای سبز با حساسیت های غذایی مبارزه می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چای سبز با حساسیت های غذایی مبارزه می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید