طرز تهیه قیمه آبدار قزوین یا دم کباب، خوشمزه و قدیمی

به گزارش آسمان تو، دم کباب یا قیمه آبدار یکی از غذا های محبوب شهر قزوین است. این غذای خوشمزه را به راحتی می توانید در منزل تهیه نمایید. تا خاتمه با ما همراه باشید.

طرز تهیه قیمه آبدار قزوین یا دم کباب، خوشمزه و قدیمی

در حقیقت دم کباب همان قیمه است، ولی کمی متفاوت با قیمه پخته می گردد و یکی از تفاوت های دم کباب با قیمه این است که دم کباب را به صورت آبدار و چرب تهیه می نمایند. در ادامه با طرز تهیه این غذای لذیذ و دلچسب آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای قیمه آبدار قزوین یا دم کباب:

گوشت قیمه: 500 گرم

پیاز میانه: 2 عدد

لپه: 150 گرم

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری

سیب زمینی: 2 عدد

دارچین: 1 قاشق چای خوری

لیمو عمانی: 4 تا 5 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه: به اندازه لازم

پودر تخم گشنیز: 2 قاشق سوپ خوری

پیاز داغ: 3 قاشق سوپ خوری

زعفران دم نموده:1 قاشق سوپ خوری

روش تهیه قیمه آبدار قزوین یا دم کباب:

لپه را بشویید و یکی دو ساعت با آب خیس دهید. لیمو عمانی را هم یک ساعت در آب خیس کنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و اندازهی روغن داخل آن بریزید تا داغ گردد.

سپس گوشت را به همراه پیاز نگینی و زردچوبه تفت دهید. کمی بعد لپه خیس خورده را به گوشت و پیاز تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید. رب را هم در آخر تفت لپه اضافه کنید و سرخ کنید.

اندازهی آب داخل ظرف بریزید و حرارت را کم کنید تا گوشت و لپه بپزند. در یک ساعت به جای مانده پخت خورشت، لیمو عمانی و سیب زمینی ها را اضافه کنید و در 20 دقیقه آخر هم به آن نمک، پیاز داغ، زعفران و پودر گشنیز را اضافه کنید تا بجوشند. این خورشت مانند آب گوشت آبدار است. دم کباب آماده شده را با کمی پودر دارچین سرو کنید.

نکات تکمیلی در خصوص قیمه آبدار قزوین یا دم کباب

قیمه آبدار قزوین یا دم کباب جزو غذای محلی قزوین است.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت است.

قیمه آبدار قزوین یا دم کباب را می توانید در وعده نهار و شام سرو کنید.

بعلاوه میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری و افطار میل کرد.

توجه نمایید اندازه مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب می باشد.

منبع: گردشبان
انتشار: 13 آذر 1402 بروزرسانی: 13 آذر 1402 گردآورنده: asemaneto.ir شناسه مطلب: 2468

به "طرز تهیه قیمه آبدار قزوین یا دم کباب، خوشمزه و قدیمی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قیمه آبدار قزوین یا دم کباب، خوشمزه و قدیمی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید