طرز تهیه بال مرغ با چاشنی های متنوع و خوشمزه (3 روش ساده)

به گزارش آسمان تو، وقت آماده کردن ناهار یا شام است و هنوز برای تهیه غذا تصمیمی نگرفته اید؟ اگر در یخچال یا فریزر خود مرغ دارید سرخ یا کبابی کردن بال آن را به شما پیشنهاد می دهیم. بال مرغ یکی از قسمت های خوشمزه مرغ است که با ترکیب انواع سوپ های زمستانی یا غذاهای پلویی آماده می گردد. برای تهیه بال مرغ کبابی نیز می توانید از فر یا ماهیتابه بهره ببرید. در این مطلب طرز تهیه بال مرغ با فر، ماهیتابه و سوخاری را آموزش می دهیم. همراه ما باشید.

طرز تهیه بال مرغ با چاشنی های متنوع و خوشمزه (3 روش ساده)

طرز تهیه بال مرغ سرخ شده در ماهیتابه

در این طرز تهیه بال مرغ سرخ شده، قبل از سرخ کردن بال مرغ آن را با ادویه دلخواه طعم دار کنید. در این روش برای بهتر سرخ شدن بال مرغ، آن را در قابلمه با ادویه های نمک و فلفل سیاه آرام بپزید تا بال مرغ ترد و خوشمزه گردد. شما می توانید بال مرغ سرخ شده را با پودر پاپریکا یا سس های مختلف تزیین کنید.

مواد اولیه بال مرغ سرخ شده در ماهیتابه

بال مرغ1500 گرم
پیاز2 عدد
سیر5 حبه
آب لیمو تازه3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه اندازه لازم
روغن زیتونبه اندازه لازم
زعفرانبه اندازه لازم

مراحل تهیه بال مرغ سرخ شده در ماهیتابه

1. در طرز تهیه بال مرغ سرخ شده در ماهیتابه در مرحله اول، بال مرغ را برای سرخ شدن کامل تمیز کنید. پس از تمیز شدن بال مرغ آن را با یاری نمک و ادویه طعم دار کنید. روغن زیتون، زعفران و آب لیمو تازه را به بال مرغ اضافه کنید. حتما 2 تا 3 ساعت به بال مرغ اجازه دهید که به خوبی مزه دار گردد.

فوت وفن: اگر در این مرحله بیش از اندازه ادویه را به بال مرغ اضافه کنید؛ امکان دارد که طعم بال مرغ تغییر کند.

2. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید؛ بال مرغ مزه دار شده را در آب جوش بریزد؛ اجازه دهید که بال مرغ در مدت زمان 10 دقیقه در آب جوش بپزید و پس از پختن بال مرغ آب قابلمه را خالی کنید.

فوت وفن: این مرحله کاملاً اختیاری است و به پخت یکنواخت مرغ یاری می نماید. اگر این مرحله را در دستور تهیه بال مرغ انجام می دهید؛ حتما در زمان پخت مرغ آن را بانمک و فلفل طعم دار کنید.

3. در آخر برای سرخ کردن بال مرغ یک تابه میانه انتخاب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بال مرغ به آرامی سرخ گردد. اگر حرارت تابه را افزایش دهید، ممکن است که بال مرغ سوخته و خشک گردد. در سرخ کردن بال مرغ عجله نکنید و فرصت دهید که در حرارت ملایم به آرامی ترد گردد.

فوت وفن: برای سرخ کردن بال مرغ از روغن زیتون بهره ببرید. این روغن طعم خوبی به بال مرغ می دهد.

برای مطالعه نکاتی برای خرید مرغ سالم و تازه

طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر

بال مرغ کبابی که طعم مجذوب کننده و خوشمزه ای دارد در مدت زمان 20 دقیقه در فر آماده می گردد. در روش تهیه بال مرغ کبابی برای طعم دار کردن آن، بال مرغ طعم دار شده را روی سینی فر بگذارید یا به سیخ جوجه گردان فر بزنید. برای طعم دار کردن بال مرغ شما می توانید دستور تهیه را به طعم های دلخواه خودتان تغییر دهید.

مواد اولیه بال مرغ کبابی

بال500 گرم
پیاز1 عدد
سیردو حبه
ماست2 قاشق غذا خوری
رب1 قاشق غذا خوری
روغن مایع3 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش تازه1 قاشق غذا خوری
زعفران دم نمودهبه اندازه لازم
ادویه (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا)به اندازه لازم

مراحل تهیه بال مرغ کبابی در فر

1.در مرحله اول برای تهیه بال مرغ کبابی در فر باید بال مرغ را برای طعم دار شدن آماده کنید. بال مرغ را تمیز بشویید و آن را داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی بال مرغ گرفته گردد.

فوت وفن: شما می توانید در تهیه بال مرغ کبابی از کتف بهره ببرید یا فقط بال را طعم دار کنید.

2.برای طعم دار شدن بال مرغ، پیاز و سیر را پوست بگیرد و خرد کنید. یک کاسه میانه انتخاب کنید، ادویه ها، روغن، آبلیمو، ماست و رب را مخلوط کنید تا سس بال مرغ آماده گردد. بال مرغ تمیز شده را به کاسه اضافه کنید و آن را به خوبی با سس مخلوط کنید. بال مرغ طعم دار شده را داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی طعم سس را به خود بگیرد.

فوت وفن: در طعم دار کردن بال مرغ می توانید از سس مایونز یا کنجد بهره ببرید.

3.در مرحله سوم، فر را برای کبابی شدن بال مرغ گرم کنید و آن را در دمای 180 درجه قرار دهید. یک ظرف پیرکس دار انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید. ظرف پیرکس دار را داخل فر قرار دهید تا بال مرغ به خوبی ترد و پخته گردد. بعلاوه شما در این مرحله می توانید بال مرغ را به سیخ جوجه گردان فر بزنید و 25 دقیقه فرصت دهید که بال مرغ به خوبی پخته گردد.

فوت وفن: برای تهیه بال مرغ کبابی در هوا پز، بال ها را به سیخ وصل کنید و روی سه پایه قرار دهید. اجازه دهید که بال مرغ در دمای 200 درجه در 15 دقیقه پخته گردد.

برای مطالعه کباب تابه ای مرغ

طرز تهیه بال مرغ سوخاری

بال سوخاری یکی از غذاهای محبوب در منوی رستوران ها و بین فست فودها است. در طرز تهیه بال مرغ سوخاری برای آماده کردن مایه طعم دهنده بال مرغ پودر زنجبیل، سس سویا و گرام ماسالا را ترکیب کنید تا بال مرغ طعم تند و تازه ای به خود بگیرد. مدت زمان تهیه بال مرغ سوخاری 30 دقیقه است.

مواد اولیه بال مرغ سوخاری

بال مرغ500 گرم
تخم مرغ1 عدد
پیاز1 عدد
ماست1 قاشق غذا خوری
زعفران دم نموده1 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش تازه1 قاشق غذا خوری
آرد سوخاریبه اندازه لازم
پودر سوخاری پولکیبه اندازه لازم
پودر زنجبیل، سس سویا، گرام ماسالابه اندازه لازم
نمک و فلفل سیاهبه اندازه لازم

مراحل تهیه بال مرغ سوخاری

1. در مرحله اول برای تهیه بال مرغ سوخاری باید بال مرغ را تمیز بشویید و اجازه دهید که خشک گردد.

2. بال مرغ را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و نمک و زرد چوبه را روی آن بریزید. آب را به اندازهی که روی بال مرغ را بگیرد داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید که بال مرغ به مدت 20 دقیقه پخته و نرم گردد.

3. در مرحله بعدی مایه طعم دهنده بال مرغ را آماده کنید. یک کاسه میانه انتخاب کنید، ماست و تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید. ماست و تخم مرغ را تا زمانی هم بزنید تا فرم یکدستی به خود بگیرد. پس از مخلوط شدن تخم مرغ و ماست نوبت به اضافه کردن ادویه است. در ادامه نمک، فلفل سیاه، زعفران، پودر زنجبیل، سس سویا، گرام ماسالا را همراه با آب لیمو ترش تازه به ترکیب ماست و تخم مرغ اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند. پس از مخلوط شدن ماست و تخم مرغ با ادویه ها آرد سوخاری را کم کم به مواد اضافه کنید و دوباره آن ها را باهم مخلوط کنید.

4. پس از آماده شدن ترکیب طعم دهنده بال مرغ، بال مرغ را به صورت تک تک در داخل کاسه قرار دهید و بال مرغ را به خوبی با مواد آغشته کنید. اجازه دهید که بال مرغ در مدت زمان 30 دقیقه در مواد بماند تا به خوبی طعم مواد را بگیرد.

5. یک قابلمه مناسب برای سوخاری کردن بال مرغ انتخاب کنید و روغن داخل آن بریزید. به اندازهی روغن داخل قابلمه بریزید تا بال مرغ در روغن غوطه ور گردد. اجازه دهید که روغن داغ گردد و پس از داغ شدن روغن، بال مرغ را داخل روغن بریزید تا سوخاری گردد.

6. در مرحله آخر بال مرغ سوخاری شده را از داخل روغن بیرون بیاورید و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته گردد. شما می توانید بال مرغ سوخاری را با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.

برای مطالعه طرز تهیه جوجه چینی

چاشنی های متنوع بال مرغ

  • چاشنی ترش: برای تهیه بال مرغ با طعم ترش یک ونیم قاشق رب انار را با یک چهارم آب لیمو ترش تازه و یک قاشق غذاخوری پودر سیر را در یک کاسه اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم بزنید.
  • چاشنی تند: پاپریکای شیرین، فلفل قرمز و سس فلفل سبز را با هم مخلوط کنید و بال مرغ را به این ترکیب تند آغشته کنید. شما می توانید بر اساس ذائقه ای که دارید اندازه تندی مواد را تغییر دهید.
  • چاشنی سبزی های خشک: جعفری خشک، گشنیز خشک و شنبلیله خشک را همراه با ریحان خشک با آسیاب خرد کنید و با روغن زیتون مخلوط کنید.
  • چاشنی باربیکیو: برای آماده کردن طعم باربیکیو تخم گشنیز، جوز هندی، فلفل سیاه و سیر را مخلوط کنید. اگر وقت کافی برای آماده کردن چاشنی باربیکیو ندارید، از طعم دهنده آماده باربیکیو برای طعم دار شدن بال مرغ بهره ببرید.
  • چاشنی سیر و جعفری: استفاده از سبزی های معطر، طعم بال مرغ را خوشمزه تر می نماید. برای تهیه چاشنی سیر و جعفری، جعفری تازه را خرد کنید و همراه با سیر، جوز هندی و نمک مخلوط کنید.

برای مطالعه طرز تهیه کتلت مرغ

سخن پایانی؛ بال مرغ یکی از غذاهای خوشمزه بامزه ای عالی و دلپذیر است که در مدت زمان 30 تا 40 دقیقه آماده می گردد. این غذای خوشمزه به صورت پلویی یا با نان سرو می گردد. اگر دوست دارید که مزه مرغ را در سفره خود داشته باشید اما هنوز غذا انتخاب ننموده اید همین الان بال مرغ را با چاشنی دلخواه خودتان طعم دار کنید و با روش کبابی یا سوخاری آماده کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 27 مهر 1403 بروزرسانی: 27 مهر 1403 گردآورنده: asemaneto.ir شناسه مطلب: 2510

به "طرز تهیه بال مرغ با چاشنی های متنوع و خوشمزه (3 روش ساده)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بال مرغ با چاشنی های متنوع و خوشمزه (3 روش ساده)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید