طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج

به گزارش آسمان تو، اگر هوادار رژیم غذایی سالم هستید یا می خواهید استراحت کنید و از خوردن یک خوراکی هیجان انگیز لذت ببرید سالاد کیوی و اسفناج برترین گزینه است. ترکیب بی نظیری از میوه تازه به همراه پنیر و مغز آجیل که سبک و مغذی و سرشار از رنگ و طعم های طبیعی است. اگر می خواهید سالاد کیوی را به عنوان وعده اصلی غذایی میل کنید کافی است کمی سینه مرغ گریل شده همراه با نان باگت تست شده به آن اضافه کنید. این مقدار رسپی برای دو نفر به عنوان وعده اصلی و برای چهار نفر به عنوان سالاد در کنار غذا مناسب است.

طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج

مواد لازم برای تهیه سس

  • عسل یک قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد یا کاتولا یا زیتون فرابکر سه قاشق غذاخوری
  • آب یک قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک (ترجیحا سفید) یک و یک دوم قاشق چای خوری
  • سس خردل کاله یک قاشق غذاخوری
  • نمک (دریایی) یک چهارم قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه سالاد

  • اسفناج پنج پیمانه
  • توت فرنگی درشت (چهار قسمت شده) پنج یا شش عدد
  • کیوی (پوست کنده و اسلایس شده) دو عدد
  • بلوبری یا انار (به دلخواه) یک سوم پیمانه
  • پنیر فتا یا موزارلا کاله یا پنیر دلخواه (خرد شده) 110 گرم
  • فندق (تست و خرد شده) یک چهارم پیمانه

طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج

مرحله اول

عسل را داخل یک ظرف شیشه ای دردار(برای مثال شیشه مربا) بریزید و به مدت 10 تا 20 ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا نرم گردد و قابلیت مخلوط شدن با سایر مواد را پیدا کند.

مرحله دوم

روغن کنجد، آب، سرکه بالزامیک، سس خردل و نمک را داخل شیشه بریزید و درب آن را ببندید و خوب تکان دهید تا تمام مواد مخلوط شوند.

مرحله سوم

یک ظرف مناسب سرو بردارید و کمی اسفناج داخل آن بریزید و روی آن کمی سس بریزید. اندازه سس باید در حدی باشد که برگه های اسفناج کمی به آن آغشته شوند. این کار را تکرار کنید تا تنها یک دسته کوچک اسفناج باقی بماند.

مرحله چهارم

توت فرنگی، کیوی و انار را روی اسفناج ها بریزید. سپس پنیر و فندق را روی میوه ها بپاشید و دسته کوچک اسفناج را اضافه کنید. سالاد کیوی خوشمزه شما آماده است. اگر دوست دارید سالادهای متنوعی را با ترکیب میوه و سبزیجات آماده کنید، 10 انتخاب برتر ما را حتما ببینید.

مرحله پنجم

اندازه به جای مانده سس را داخل یک ظرف کوچک بریزید و کنار ظرف سرو قرار دهید.

فوت و فن های سالاد کیوی و اسفناج

  • نحوه تست کردن فندق: فر را با دمای 375 درجه سانتی گراد روشن کنید. داخل سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. فندق های بدون پوست را داخل سینی فر بریزید و به مدت 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی قهوه ای-طلایی شوند. اگر فندق بدون پوست در دسترس شما نیست می توانید فندق های داغ را (بعد از این که سینی را از فر خارج کردید) داخل یک دستمال تمیز آشپزخانه بریزید و دستمال را بسایید تا پوست فندق ها جدا گردد.
  • اگر هوادار غذاهای دریایی هستید می توانید کمی فیله سالمون به رسپی سالاد اضافه کنید.
  • اگر هوادار سالادهای متنوع و پاییزی هستید پیشنهاد می کنیم سالاد لبو و اسفناج و سالاد گرم بروکلی و تن ماهی را امتحان کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 14 دی 1403 بروزرسانی: 14 دی 1403 گردآورنده: asemaneto.ir شناسه مطلب: 2559

به "طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید