طرز تهیه بورانی ماست و بادمجان

به گزارش آسمان تو، سالاد و بورانی از جمله انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزه هستند که تنوع بسیار دارند و هر شخص با توجه به ذایقه و سلیقه اش می تواند نوعی از آن را در وعده های غذایی متفاوت سرو کند. بورانی ها جزو خانواده سالادها به حساب می آید با این تفاوت که سس آن ماست است یعنی از ترکیب ماست با یک یا چند نوع از سبزیجات تازه تهیه می شوند که علاوه بر طعم خوبشان بسیار مقوی و سالم هستند

طرز تهیه بورانی ماست و بادمجان

به گزارش آسمان تو به نقل از ایران کوک

بادمجان ها را بشویید و با پوست روی آتش، گاز یا داخل فر قرار دهید و کبابی کنید. برای کبابی کردن در فر لازم است فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. روی بادمجان ها شیارهای عمیق ایجاد کنید و آنها را در سینی فر بچینید و اجازه دهید 30 دقیقه در فر بماند تا مغز پخت شود. پس از این کار گریل را روشن کنید و اجازه دهید یک طرف کاملا برشته و دودی شود و پس از آن بادمجان را برگردانید تا طرف دیگر هم کبابی شود.

یک ظرف گود را با آب سرد پر کنید. بادمجان های کبابی داغ را داخل آب سرد قرار دهید . با این کار به پوست بادمجان شوک وارد می شود و راحت می توانید پس از چند دقیقه پوست را جدا کنید. پس از جدا کردن پوست، بادمجان را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.

ماست را در طرف بریزید و نمک و فلفل را همراه سیر رنده یا له شده به آن بیافزایید.

آب بادمجان که گرفته شد آن را به وسیله میکسر یا گوشت کوب له کنید.

ماست و بادمجان را همراه پودر گردو با هم ترکیب کنید. اگر دوست دارید یک قاشق چایخوری نعناع خشک یا سبزیجات معطر مانند ریحان، ترخون و … به بورانی بادمجان اضافه کنید تا بورانی بادمجان خوش عطر تری داشته باشید. همچنین می توان مقداری روغن زیتون به ماست و بادمجان اضافه نمود

اگر از بوی کباب دودی شده خوشتان نمی آید می توانید بادمجان را بخارپز کنید.

- هر چه میزان بادمجان بیشتر باشد بورانی خوشمزه تری خواهید داشت اما در زیاد کردن مقدار بادمجان زیاده روی نکنید.

- پس از آماده کردن بورانی بهتر است اجازه دهید 24 ساعت در یخچال بماند تا کاملا مزه دار شود

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 4 دی 1399 بروزرسانی: 4 دی 1399 گردآورنده: asemaneto.ir شناسه مطلب: 1503

به "طرز تهیه بورانی ماست و بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بورانی ماست و بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید