رنگینک، یک دسر خوشمزه جنوبی که با امتحان کردنش مشتری می شوید!
به گزارش آسمان تو، رنگینک یکی از انواع دسرهای اصیل ایرانی است که امروزه بیشتر به عنوان میان وعده یا عصرانه استفاده می گردد.
به گزارش وقت صبح، رنگینک دسر خوشمزه و بسیار مقوی از خوراکی هایی است که بیشتر در ماه مبارک رمضان برای سفره افطاری و سحری تهیه می گردد. رنگینک از دسرهای سنتی و خوشمزه جنوب کشورمان است.
مواد لازم برای 6 نفر
آرد سفید 2 لیوان
مغز گردو 100 گرم
خرما 250 گرم
کره 200 گرم
دارچین نصف قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودر قند، پسته یا نارگیل برای تزیین
دستور پخت:
ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا با دمای محیط کمی نرم گردد.
آرد را الک می کنیم و تابه ای میانه را روی حرارت کم می گذاریم و آرد را داخل آن می ریزیم .
سپس کره را به آن اضافه می کنیم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا کره کاملا آب گردد.
بعد پودر دارچین و هل را به ترتیب به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا عطر هل و دارچین به خورد مواد برود.
بعد از حدودا 2 الی 3 دقیقه تابه را از روی حرارت بر می داریم .
همچنان به تفت دادن ادامه می دهیم تا مواد بدلیل داغ بودن تابه نسوزد.
خنک شدن مواد رنگینک
مواد رنگینک که کمی از حرارت افتاد را رها می کنیم تا خنک گردد و آغاز می کنیم به در آوردن هسته خرماها، که به وسیله یک لوله اتوماتیک که آن را تمیز می شوییم .
خشک می کنیم و از طرف دیگر هسته را بیرون می آوریم.
سپس به جای هسته ها داخل خرما ها مغز گردوها را قرار می دهیم و در ظرفی که برای تهیه رنگینگ تهیه نموده ایم خرماها را می چینیم.
ظرف که کاملا پر گردد؛ می توانید خرماها را با فاصله و یا کنار یکدیگر به سلیقه خود بچینید.
در ادامه ترکیب آرد و کره که تفت داده بودیم و خنک شده است را روی خرماها می ریزیم.
به طوریکه کاملا روی خرماها را به طور کامل بپوشاند و بعد ظرف را داخل یخچال می گذاریم تا به مدت 2 ساعت رنگینگ ما سفت گردد و حالت بگیرد.
سپس ظرف محتوی رنگینک را از داخل یخچال بیرون می آوریم و روی آن را با انواع مغزیجات مانند پودر یا خلال بادام و پسته و یا پودر قند و پودر نارگیل تزئین می کنیم و بعد با چاقو برش می دهیم به هر شکلی که تمایل دارید مانند مربع یا لوزی برش می دهیم.
می توانید اول رنگینک را قالب بزنید و در ظرف بچینید و بعد روی آن ها را تزئین کنید.
در ادامه رنگینک ها را با کفگیر آرام در ظرف مورد نظرمان می چینیم و اگر قصد مصرف رنگینک ها را ندارید.
داخل یخچال می گذاریم و بعدا استفاده می کنیم.
منبع: فرارو