خورشت سیب و آلبالو، غذای خوشمزه شاهرودی
به گزارش آسمان تو، این خورشت، یک خورشت خوشمزه و خاص ایرانی است که با آلبالو و سیب ترش طبخ می گردد. این خورشت ملس است و به علت وجود آلبالو، رنگ و طعم خوبی دارد.
خورشت سیب آلبالو در شهرهای استان سمنان به خصوص شاهرود طبخ می گردد. این غذای ساده می تواند کاملا گیاهی باشد. البته گاهی هم با مرغ و گوشت درست می گردد، اما کم نیستند کسانی که ترجیح می دهند این غذای تابستانی را بدون گوشت امتحان نمایند. در ادامه طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو را در مجله اینترنتی خبرنگاران بخوانید.
مواد لازم برای تهیه خورشت سیب و آلبالو
- سیب ترش 2 عدد میانه
- آلبالو بدون هسته 1 لیوان
- پیاز داغ به اندازه لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
- زعفران به اندازه لازم
طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو
- ابتدا پیاز داغ را کمی تفت دهید.
- سیب ها را به صورت حلقه ای یا نیم حلقه خرد و سپس با پیاز ها تفت دهید.
- کمی آب جوش اضافه و تا پختن سیب ها صبر کنید.
- بعد از نیم پز شدن سیب ها، آلبالوها را اضافه کنید. آلبالو اگر زیاد حرارت ببیند تغییر رنگ می دهد و له می گردد. بنابراین بهتر است بعد از اضافه کردن آن بیش از پنج دقیقه پختن را ادامه ندهید.
- در این مرحله اگر از طعم ترش زیاد خوشتان نمی آید می توانید کمی شکر اضافه کنید.
- زعفران دم نموده را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.
- خورشت سیب و آلبالو شما آماده است. نوش جان!
انتشار: 29 خرداد 1402
بروزرسانی: 29 خرداد 1402
گردآورنده: asemaneto.ir
شناسه مطلب: 2427
به "خورشت سیب و آلبالو، غذای خوشمزه شاهرودی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "خورشت سیب و آلبالو، غذای خوشمزه شاهرودی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید