خورشت سیب و آلبالو، غذای خوشمزه شاهرودی

به گزارش آسمان تو، این خورشت، یک خورشت خوشمزه و خاص ایرانی است که با آلبالو و سیب ترش طبخ می گردد. این خورشت ملس است و به علت وجود آلبالو، رنگ و طعم خوبی دارد.

خورشت سیب و آلبالو، غذای خوشمزه شاهرودی

خورشت سیب آلبالو در شهرهای استان سمنان به خصوص شاهرود طبخ می گردد. این غذای ساده می تواند کاملا گیاهی باشد. البته گاهی هم با مرغ و گوشت درست می گردد، اما کم نیستند کسانی که ترجیح می دهند این غذای تابستانی را بدون گوشت امتحان نمایند. در ادامه طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو را در مجله اینترنتی خبرنگاران بخوانید.

مواد لازم برای تهیه خورشت سیب و آلبالو

  • سیب ترش 2 عدد میانه
  • آلبالو بدون هسته 1 لیوان
  • پیاز داغ به اندازه لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
  • زعفران به اندازه لازم

طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو

  • ابتدا پیاز داغ را کمی تفت دهید.
  • سیب ها را به صورت حلقه ای یا نیم حلقه خرد و سپس با پیاز ها تفت دهید.
  • کمی آب جوش اضافه و تا پختن سیب ها صبر کنید.
  • بعد از نیم پز شدن سیب ها، آلبالوها را اضافه کنید. آلبالو اگر زیاد حرارت ببیند تغییر رنگ می دهد و له می گردد. بنابراین بهتر است بعد از اضافه کردن آن بیش از پنج دقیقه پختن را ادامه ندهید.
  • در این مرحله اگر از طعم ترش زیاد خوشتان نمی آید می توانید کمی شکر اضافه کنید.
  • زعفران دم نموده را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.
  • خورشت سیب و آلبالو شما آماده است. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذا طرز تهیه کاپ کیک خوشمزه در یک دقیقه را مطالعه کنید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 29 خرداد 1402 بروزرسانی: 29 خرداد 1402 گردآورنده: asemaneto.ir شناسه مطلب: 2427

به "خورشت سیب و آلبالو، غذای خوشمزه شاهرودی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشت سیب و آلبالو، غذای خوشمزه شاهرودی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید