وقتی که مهمانی بی خبر به خانه تان آمد این شام مدرن و خوش پخت را درست کنید ، همه فوت و فن های پختن کاسرول سیب زمینی
به گزارش آسمان تو، اگر با غذاهایی مثل لازانیا میانه خوبی دارید به جای استفاده از خمیر لازانیا این بار سیب زمینی را امتحان کنید.
به گزارش خبرنگاران، لایه های سیب زمینی و پیاز به غذا طعم خاصی می دهند.
1. دو قاشق سوپ خوری از روغن را در تابه نچسبی بریزید و گوشت چرخ نموده را همراه رب گوجه فرنگی در آن تفت دهید. در فاصله سرخ شدن گوشت، سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت ورقه ای خرد کنید.
2. پیازهای قرمز را هم پوست کنده و به صورت خلالی خرد نموده و گوجه فرنگی ها را هم حلقه حلقه کنید.
3. فر اجاق گاز را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت یا شماره 4 روشن کنید تا گرم گردد. یک ظرف گود سرامیکی، پیرکس یا مانند تصویر چدنی آماده نموده و کف و دیواره های آن را با دو قاشق از روغن زیتون خوب چرب کنید.
4. کف ظرف را با یک لایه از خلال های پیاز بپوشانید. لایه بعدی نوبت گوشت چرخ نموده است بعد از اینکه میزانی از گوشت چرخ نموده را در تمام سطح پیاز پخش کردید، آغاز به چیدن ورقه های سیب زمینی و گوجه فرنگی به صورت یکی در میان کنید. دوباره پیاز و پس از آن به جامانده گوشت و سیب زمینی و گوجه فرنگی ها را بچینید تا مواد تمام گردد.
نکته: هنگام چیدن لایه ها در لابه لای مواد کمی پنیر و نمک و فلفل هم بپاشید.
5. حالا به جامانده روغن زیتون را روی مواد بریزید. لایه آخری دوباره پنیر پارمسان یا پنیر چدار رنده شده است.
در خاتمه آب جوشیده را به مواد اضافه نموده و مدت یک ساعت در فر بپزید. در این فاصله مدام به غذا سر بزنید. اگر سطح مواد قهوه ای تیره شد، روی ظرف را با لایه فویل آلومینیوم بپوشانید. بعد از این مدت روی غذا را با برگ های ریحان تزئین نموده و سرو کنید.
مواد لازم برای شش نفر:
8 ق س؛ روغن زیتون
2 عدد؛ پیاز قرمز درشت
یک کیلوگرم؛ سیب زمینی
یک ق س؛ رب گوجه فرنگی
500 گرم؛ گوجه فرنگی
120 گرم؛ پنیر پارمسان یا پنیر چدار
میزانی برگ ریحان
4 /1 پیمانه؛ آب جوشیده
200 گرم؛ گوشت چرخ نموده
به میزان لازم نمک و فلفل
یه جور دیگه
اگر خیلی هوادار خوردن گوشت قرمز نیستید می توانید این غذا را بدون گوشت هم بپزید. فقط کافی است گوشت آن را حذف کنید.
منبع: همشهری آنلاین