توضیحات اتحادیه گوشت گوسفندی برای تشخیص انواع گوشت قرمز ، چند توصیه به مردم
به گزارش آسمان تو، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی چند نکته برای تشخیص گوشت گوسفند نر از سایر گوشت های ماده، بز و میش بیان کرد.
به گزارش خبرنگاران، علی اصغر ملکی راه های تشخیص انواع گوشت قرمز را تشریح کرد و گفت: یکی از این راه ها تشخیص بر اساس قیمت است. قیمت دام ماده حدودا کیلویی 15 هزار تومان مقرون به صرفه تر از گوشت گوسفند نر است و گوشت میش نیز حدود 50 هزار تومان تفاوت قیمت دارد.
وی ادامه داد: گوشت دام ماده چرب بوده و البته دیرپز است. گوشت میش زردرنگ تر است و لیبل روی آن نیز زردرنگ است و دیر می پزد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اضافه نمود: گوشت بز دنبه ندارد و بز با وزن بالا گوشت دیر پزتری دارد.
وی توضیح داد: بهتر است مردم گوشت مورد احتیاج خود را از مغازه های معتبر و آشنا خریداری نمایند، زیرا مغازه های معتبر به کیفیت گوشتی که عرضه می نمایند توجه بیشتری دارند و علاقه ندارند مشتری های خود را از دست بدهند.
ملکی گفت: گوشت شیشک (گوشت بره نر به سن 6 ماه تا 1 سال) یک شقه اش حدود 9 تا 10 کیلو می گردد. بعلاوه گوشت گوسفند لیبل تعیین دارد.
منبع: همشهری آنلاین