توضیحات اتحادیه گوشت گوسفندی برای تشخیص انواع گوشت قرمز ، چند توصیه به مردم

به گزارش آسمان تو، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی چند نکته برای تشخیص گوشت گوسفند نر از سایر گوشت های ماده، بز و میش بیان کرد.

توضیحات اتحادیه گوشت گوسفندی برای تشخیص انواع گوشت قرمز ، چند توصیه به مردم

به گزارش خبرنگاران، علی اصغر ملکی راه های تشخیص انواع گوشت قرمز را تشریح کرد و گفت: یکی از این راه ها تشخیص بر اساس قیمت است. قیمت دام ماده حدودا کیلویی 15 هزار تومان مقرون به صرفه تر از گوشت گوسفند نر است و گوشت میش نیز حدود 50 هزار تومان تفاوت قیمت دارد.

وی ادامه داد: گوشت دام ماده چرب بوده و البته دیرپز است. گوشت میش زردرنگ تر است و لیبل روی آن نیز زردرنگ است و دیر می پزد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اضافه نمود: گوشت بز دنبه ندارد و بز با وزن بالا گوشت دیر پزتری دارد.

وی توضیح داد: بهتر است مردم گوشت مورد احتیاج خود را از مغازه های معتبر و آشنا خریداری نمایند، زیرا مغازه های معتبر به کیفیت گوشتی که عرضه می نمایند توجه بیشتری دارند و علاقه ندارند مشتری های خود را از دست بدهند.

ملکی گفت: گوشت شیشک (گوشت بره نر به سن 6 ماه تا 1 سال) یک شقه اش حدود 9 تا 10 کیلو می گردد. بعلاوه گوشت گوسفند لیبل تعیین دارد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 14 شهریور 1402 بروزرسانی: 14 شهریور 1402 گردآورنده: asemaneto.ir شناسه مطلب: 2455

به "توضیحات اتحادیه گوشت گوسفندی برای تشخیص انواع گوشت قرمز ، چند توصیه به مردم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توضیحات اتحادیه گوشت گوسفندی برای تشخیص انواع گوشت قرمز ، چند توصیه به مردم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید