برترین حلیم فروشی تهران کجاست؟
به گزارش آسمان تو، از صبح های زود آدینه که بگذریم، ماه رمضان که آغاز می گردد تب خرید حلیم و آش هم بالا می رود. از قدیم الایام رسم بوده که افطارها و سحرها، حلیم و آش یکی از اجزای اصلی باشد. در تهران آش و حیلم فروشی های زیادی وجود دارد. اما خیلی ها دلشان قصد دارد بدانند که در تهران با وجود خیل بزرگ آش و حلیم فروشی ها، برترین حلیم فروشی تهران، آنجا که حلیم غلیظ و مرغوبی عرضه می نماید، کجاست.

تاریخچه حلیم!
تاریخچه دقیقی برای اینکه اولین حلیم در چه زمانی و احیانا در دربار کدام پادشاه درست شد، در دسترس نیست. اما حلیم یکی از غذاهای اصیل است و از قدیم الایام رسم بوده که به مناسبت های مختلف یا در روزهای تعطیل که اهل خانه جمع اند در خانه حلیم پخته گردد. هرچند که حلیم ها نیز مانند هرچیزی در این جهان مشمول گذر زمان شده و تغییر نموده اند.
اگر بخواهید در خصوص تاریخچه اولین حلیم ها بدانید باید بگوییم که اولین حلیم ها با نخود و گندم پوست نکنده و گوشت با استخوان پخته می شد تا به مرور زمان از آن حالت زمخت عایدی و برای اولین بار در جاسب که از توابع اراک است، حلیمی به شکل امروزی اش پخته شد، یعنی حلیمی که گندمش را پوست گرفته و خیسانده اند و گوشت رشته ای در آن می ریزند. آنقدر غلیظ که به قول معروف کش می آید و به همین راحتی ها از قاشق جدا نمی گردد.
حلیم فروشی مجید در اختیاریه
بیشتر حلیم پزهای تهران هم جاسبی هستند. اما اگر در تهران سراغ حلیمی با این مشخصات را بگیرید، یکی از جواب ها حتما حلیم فروشی مجید در اختیاریه است. حلیم مجید 30 سال است که در کار تخصصی پخت حلیم است و چه قدیمی ها و چه نسل تازه معتقدند برترین حلیم فروشی تهران مجید است. حلیمی که اگر یکبار بخورید سال ها مشتری اش می شوید. هواداران حلیم مجید معتقدند اولا صف جلوی حلیم فروشی مجید خود گواهی است برای خوب بودن و کیفیتش بالایش. وگرنه چنین صف طولانی ای که گاه تا میدان اختیاریه کشیده می گردد، بی علت می بود. دوما اینکه معروف است که حلیم فروشی مجید از گوشت بره تازه برای پخت حلیم استفاده می نماید و برای همین هم قیمتش کمی از حلیم فروشی های دیگر بالاتر است.
هواداران حلیم مجید دلایل دیگری را هم ذکر می نمایند. می گویند پرملات ترین حلیم را مجید دست مشتری می دهد و اصل کش آمدن حلیم نیز که گواهی است بر مرغوبیتش در اینجا بیشتر از جاهای دیگر به چشم می آید. حلیم فروشی مجید در روزهای عادی هر روز از ساعت 6 تا 9 صبح حلیم می دهد و در روزهای ماه رمضان می گویند که حداقل دو سه ساعت زودتر از افطار باید جلوی مجید بود. قیمت هر کیلو حلیم مجید 16 هزار تومان است. و در پاسداران، ضلع جنوبی میدان اختیاریه، پلاک 237 واقع شده.
دیگر حلیم فروشی های مرغوب تهران
آش و حلیم دارچین در خیابان ستارخان نرسیده به باقر خان، نبش کوچه آفرند، پلاک 155
حلیم صبا در اقدسیه، نبش علیخانی
حلیم و آش حاج معنوی و پسران که شعبات مختلفی دارد:
شعبه 1: میدان شهدا، خیابان پیروزی، بعد از خیابان شکوفه ، رو به روی تسلیحات
شعبه 2: شرق به غرب بلوار اندرزگو بعداز خروجی بلوار کاوه نبش بن بست مهدیه پلاک 93
حلیم و کبابی گلبرگ در جنت آباد 35 متری گلستان
برترین آش فروشی های تهران کجاست؟
منبع: اسنپ تریپ