هنگ کنگ کجا غذا بخوریم؟
به گزارش آسمان تو، هنگ کنگ یکی از پیشرفته ترین شهرهای دنیا است که سالانه گردشگران بسیاری به آنجا سفر می نمایند و از اینرو، تنوع غذایی و رستوران ها نیز در این شهر بسیار متنوع است. برای آشنایی با برترین رستوران ّای هنگ کنگ در ادامه همراه خبرنگاران باشید.
تنوع غذایی و نیز رستوران ها در هنگ کنگ بسیار فراوان است و هر نوع غذایی از کلاسیک تا ایتالیایی در دسترس عموم واقع شده است؛ ولی همچون سایر نقاط دنیا در هنگ کنگ نیز بعضی رستوران ها به لحاظ کیفیت، طعم و پذیرایی از بقیه متمایز هستند و همین مساله باعث معروفیت آن ها شده است.
آن لات تن (On Lot 10)
این رستوران کوچک و ساده در دو طبقه برترین رستوران فرانسوی هنگ کنگ به شمار می رود. کلیه مواد اولیه رستوران برای حفظ تازگی به صورت روزانه تهیه می گردد. بعلاوه، بعضی غذاها مانند مرغ کبابی همواره در منو حاضر است و متناسب با سبزیجات تازه فصل طبخ و سرو می گردد.
ساعت کاری: دوشنبه تا چهارشنبه از ساعت 14:30 تا 18:30 و روزهای شنبه از ساعت 18:30 تا 22
اباو اند بیاند (Above & Beyond)
این رستوران علاوه بر غذاهای لذیذ دستپخت سرآشپزهای مشهور دارای چشم انداز بی نظیری از بندرگاه ویکتوریا است. منوی غذاهای رستوران بر پایه غذاهای کلاسیک کانتونی مانند تخم مرغ دودی، مرغ تکه تکه و ... است.
ساعت کاری: همه روزه از ساعت 11 ظهر تا 23
ایلند تانگ (Island Tang)
اگرچه این رستوران نسبت به چاینا کلاب در سطح پایین تری واقع شده است، ولی به لحاظ کیفیت غذاها بسیار بهتر از آن است و یکی از برترین رستوران های چینی هنگ کنگ به لحاظ چیدمان داخلی و کیفیت غذا است.
ساعت کاری: همه روزه از ساعت 14:30 از 12 تا 14:30 و 18 تا 22:30
چیرمن (The Chairman)
این رستوران در ناحیه مرکزی هنگ کنگ واقع شده است و با وجود چیدمانی ساده منوی آن سرشار از غذاهایی خوشمزه تهیه شده از مواد اولیه مرغوب و با طعم غذاهای خانگی است.
ساعت کاری: همه روزه از 12 ظهر تا 15 بعد از ظهر و 18 تا 23
آشپزخانه تیم (Tims Kitchen)
این آشپزخانه فراتر از چیدمان ساده داخل آن است و یکی از برترین عرضه کنندگان غذاهای کانتونی مانند آشیانه پرنده، خیار دریایی و .... است.
ساعت کاری: همه روزه بجز روزهای یکشنبه از 12 ظهر تا 15 بعد از ظهر و 18:30 تا 23
گلد (Gold)
این رستوران علاوه بر نامی زیبا دارای منویی مملو از غذاهای بی نظیر از جمله غذاهای دریایی است که به وسیله سرآشپزی معروف و با استفاده از مواد اولیه ارگانیک تهیه می شوند.
ساعت کاری: روزهای دوشنبه تا پنج شنبه از 12 ظهر تا 14:30 و 18:30 تا 22:30، روزهای آدینه و شنبه 12 ظهر تا 14:30 و 18:30 تا 23
اوتو مزو (Otto e Mezze)
این رستوران ایتالیایی از سال 2009 فعالیت خود را در هنگ کنگ شروع نموده است؛ این رستوران علاوه بر چیدمانی زیبا انواع غذاهای مدرن ایتالیایی راوولی پنیر و ... سرو می شوند.
ساعت کاری: همه روزه بجز روزهای یکشنبه از ساعت 12 تا 14:30 و 18:30 تا 22:30
آشپرخانه سلبریتی (Celebrity Cuisine)
این رستوران 40 نفره در هتل بوتیکی کوچک واقع شده است و وجه تسمیه نام آن به علت طبخ غذا به وسیله سرآشپز رستوران برای افراد مشهور است. غذاهای این رستوران بسیار لذیذ و باکیفیت بوده و به سبک غذاهای خانگی تهیه می شوند.
ساعت کاری: همه روزه از ساعت 12 ظهر تا 15 بعد از ظهر و 18 تا 22:30
فوک لم مون (Fook Lam Moon)
در این رستوران غذاهای سنتی کانتونی تهیه و سرو می شوند و در هنگ کنگ از معروفیت بالایی برخوردار است.
ساعت کاری: 11:30 قبل از ظهر تا 15 بعد از ظهر و 18 تا 23
سوشی کو (Sushi Kuu)
این رستوران ژاپنی دارای محیطی آرام و دنج و کلیه غذاهای آن به وسیله سرآشپزی تهیه می گردد که دارای ظاهری متفاوت - شبیه یک سامورایی - است.
ساعت کاری: همه روزه از 12 ظهر تا 15 بعد از ظهر و 18:30 تا 23
منبع: کجارو / theguardian.com