نرم افزاری بومی برای بهینه سازی عملیات حفاری چاه های نفت و گاز طراحی شد خبرنگاران

به گزارش آسمان تو، شرکتی دانش بنیان کوشش کرد تا عملیات حفاری چاه ها در صنایع نفت و گاز را بهینه سازی کند. این کار دسترسی صنایع به محصولی داخلی را میسر کرد.

نرم افزاری بومی برای بهینه سازی عملیات حفاری چاه های نفت و گاز طراحی شد خبرنگاران

جهت دریافت مشاوره خدمات چاپ آنلاین کاتالوگ از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ کاتالوگ های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرنگاران، شرکت بهینه حفاری زاگرس یکی از شرکت های فعال در حوزه بهینه سازی عملیات حفاری با استفاده از متخصصان مجرب و نخبه­ ایرانی ماموریت خود در بخش حفاری را بهینه­سازی عملیات حفاری در چاه­های عمودی، افقی و جهت­دار و توسعه نرم افزار های کاربردی تعریف نموده است.

به گفته حامد رحیمی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان، صنعت حفاری احتیاج به حرکت به سمت فناوری نسل چهارم و هوش مصنوعی دارد که لازمه حرکت به این سمت، استفاده از روش های نوین هوش تجاری و ارزش آفرینی از داده ها است. نرم افزار های طراحی شده در شرکت ما به صنایع یاری می نماید تا این عملیات ها را به شکلی بهینه تر انجام دهند.

وی اضافه نمود: توسعه نرم افزاری جامع در زمینه بهینه سازی عملیات حفاری یکی از اقدامات شرکت است. این نرم افزار بر پایه هوش تجاری طراحی شده است و نقشی موثر در مدیریت و بهینه سازی پارامتر های مکانیکی و هیدرولیکی عملیات حفاری و انتخاب مناسب ترین مته دارد.

این فعال دانش بنیان ادامه داد: مهم ترین بحث در این نرم افزار استفاده از داده های چاه های پیشین یک میدان به منظور بهینه سازی پارامتر های حفر چاه آینده است. این نرم افزار از روش های هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی و الگوریتم های بهینه سازی استفاده می نماید.

حیدری همچنین اعلام کرد: محصولات دانش بنیان این شرکت، شامل دو محصول نرم افزار جامع بهینه سازی عملیات حفاری چاه های نفت و گاز و ارایه خدمات بهینه سازی عملیات حفاری چاه های نفت و گاز می گردد.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به هزینه عملیات حفاری چاه های نفت و گاز، گفت: عملیات حفاری در دکل های دریایی روزانه 150 هزار یورو و در دکل های خشکی 30 هزار یورو هزینه دارد که با استفاده از خدمات این مجموعه دانش بنیان، زمان حفاری20 درصد بهبود می یابد. با توجه به این که در کشور سالانه 200 حلقه چاه حفاری می گردد. این رقم سالانه موجب کاهش 4 هزار میلیارد تومانی هزینه برای کشور می گردد.

حیدری ادامه داد: به دلیل اینکه بخش اعظمی از قطعات و مواد شیمیایی مورد استفاده در صنعت حفاری توسط شرکت های بین المللی و خارجی فراوری می گردد با کاهش زمان حفاری میزان مصرف این موارد نیز کاهش می یابد و به صورت غیر مستقیم موجب کاهش ارزبری کشور می گردد.

وی درباره امکان وجود صادرات محصولاتشان به دیگر کشور ها می گوید: به دلیل وجود تحریم مستقیم روی شرکت های بالادستی نفت و گاز امکان صادرات محصول توسط یک شرکت های ایرانی فعال در این حیطه وجود ندارد. اما در حال ارایه ساز و کار های جدید برای انجام این کار هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 20 فروردین 1400 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1400 گردآورنده: asemaneto.ir شناسه مطلب: 1711

به "نرم افزاری بومی برای بهینه سازی عملیات حفاری چاه های نفت و گاز طراحی شد خبرنگاران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نرم افزاری بومی برای بهینه سازی عملیات حفاری چاه های نفت و گاز طراحی شد خبرنگاران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید