فراوری و برداشت سالانه 200 هزار تن انواع انگور در ملایر
به گزارش آسمان تو، به گزارش خبرنگاران، باب الله فتحی ظهر چهارشنبه در جلسه هماهنگی ثبت جهانی انگور ملایر مطرح نمود: در شهرستان حال و هوای ویژه ای وجود دارد که نشان از کوشش ها و هماهنگی های انجام شده درزمینه های مختلف دارد.

وی بابیان اینکه ملایر به عنوان دومین شهرستان بزرگ استان همدان با دارا بودن 11 واحد دانشگاهی به عنوان شهر دانشگاهی و فرهنگی استان مطرح است، بیان کرد: در شهرستان ملایر بیش از 200 هزار تن انواع مختلف انگور فراوری و برداشت می گردد که علاوه بر مصرف داخلی به خارج از کشور نیز صادر می گردد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه برای ثبت جهانی انگور جلسات متعددی برگزارگردیده و کوشش های زیادی اجرا شده و نواقص موجود نیز برطرف گردیده است، اظهارداشت: اواخر مهرماه بازدید کارشناسان فائو از منطقه دره جوزان در شهرستان ملایر انجام می گردد که باید تمام زمینه های لازم مهیا گردد.
فرماندار ویژه ملایر بابیان اینکه در این زمینه بازدیدهای متعددی اجرا شده و نواقص کار نیز برطرف گردیده است و در زمان باقی مانده باید نواقص جزیی را برطرف کنیم، گفت: کار بزرگی پیش رو داریم و وقت بسیار کم است برهمین اساس باید تمام مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان پای کار باشند و از همه ظرفیت های شهرستان و بخش خصوصی به خوبی استفاده گردد.
وی به برگزاری جشنواره مبل و منبت در ملایر نیز اشاره نمود و اظهارداشت: در این ایام جشنواره های متعددی در شهرستان برگزار و از شبکه های سراسری و استانی نیز پخش و باعث شد تا گردشگران زیادی به شهرستان ملایر سفر نمایند.
فتحی با اشاره به اینکه مسئولین به دنبال خوشحالی و رضایت مردم هستند، اظهار کرد: امیدوارم به زودی شاهد ثبت جهانی انگور ملایر باشیم و بتوانیم از این ظرفیت در جهت توسعه شهرستان و استان استفاده کنیم.
منبع: خبرگزاری مهر