برلوسکونی همچنان در میلان محاکمه خواهد شد
به گزارش آسمان تو، خبرنگاران: دادگاه تجدیدنظر ایتالیا درخواست سیلویو برلوسکونی نخست وزیر پیشین این کشور را برای برگزاری جلسات محاکمه وی در خارج از میلان رد کرد.

برای دیدن شاهکارهای تاریخ اروپا با تور ایتالیا همراه شوید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از رویترز، دادگاه تجدیدنظر ایتالیا به درخواست برلوسکونی که معتقد است با توجه به اینکه جلسات محاکمه وی در میلان عادلانه نیست، این جلسات به دادگاهی در خارج از میلان منتقل گردد، پاسخ منفی داد.
وکلای برلوسکونی معتقدند که دادستان ها و قضات دادگاه میلان برلوسکونی را بر اساس گرایشات سیاسی وی محاکمه می نمایند.
برلوسکونی در حال حاضر در حکومتی فعلی پستی ندارد اما حزب او یکی از حامیان اصلی انریکو لتا نخست وزیر چپ گرای ایتالیا است.
برلوسکونی خواهان تجدیدنظر در حکم چهار سال حبس برای فرار از مالیات در پرونده تخلفات تلویزیون خود با نام مدیاست است.
جلسه تجدیدنظر وی درباره پرونده مدیاست قرار است روز چهارشنبه در میلان برگزار گردد.بعد از اعلام حکم محکومیت برلوسکونی ، سهام این تلویزیون دو درصد کاهش داشت.
دادگاه میلان سال گذشته گفت که برلوسکونی باید چهار سال حبس خود را طی کند. اگر او در جلسات تجدیدنظر نیز شکست بخورد مجبور است راهی زندان گردد.
محاکمه او به خاطر پرونده روابط جنسی با یک دختر زیر 18 سال نیز همچنان در میلان باز است. جلسات بعدی دادگاه او در این پرونده قرار است در 13 ماه می برگزار گردد.
منبع: تسنیم