خانه نشینی این روزها، اعتکاف خانگی است
به گزارش آسمان تو، میلاد عرفان پور ضمن اشاره به این روزهای نوروز و در خانه ماندن گفت: طبیعتا فرصت خانه نشینی در ماه رجب و شعبان خودش می تواند یک اعتکاف خانگی باشد، یک فرصت برای دعا، تفکر و بازاندیشی.
جهت دریافت خدمات اجرای گلدان در پشت بام با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. روف گاردن و بام سبز با بهترین قیمت و بهترین کیفیت را از ما بخواهید.
به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، میلاد عرفان پور از آن دست شاعرانی است که پویایی بسیاری دارد؛ چه در حوزه هنری و چه در شهرستان ادب و آموزش در دوره آفتابگردان ها، در بزنگاه های تاریخی و در مواردی که باید شعر را بیان کند، مطرح می نماید. تازه ترین و ماندگارترین اثر او به تازگی تقدیم حاج قاسم شد که از رسانه ملی نیز بسیار پخش شد .
با میلاد عرفان پور در ایام نوروز گفت وگویی عیدانه به واسطه ماندن در خانه انجام داده ایم که در ادامه می خوانید .
در کنار خانواده وقتم را می گذرانم
در ایام نوروز و خانه نشینی اجباری به واسطه کرونا چه برنامه ای دارید؟
در این ایام ان شاالله در کنار خانواده وقتم را می گذرانم، مطالعه، بازی با بچه ها و پیگیری فعالیت های کاری (از راه دور) و احیانا سرایش شعر از جمله کارهایی است که در این ایام انجام می دهم .
فرصت خانه نشینی می تواند یک اعتکاف خانگی باشد
این ایام همزمان با ماه رجب و شعبان است. دعا چقدر موثر خواهد بود تا شیوع این ویروس منحوس پایان یابد و از بین برود؟
طبیعتا فرصت خانه نشینی در ماه رجب و شعبان خودش می تواند یک اعتکاف خانگی باشد؛ یک فرصت برای دعا، تفکر و بازاندیشی .
امیدوارم این فرصت هم در رشد شخصی ما هم در رشد جامعه و برطرف انواع بلایا موثر باشد .
بعضی در خانه نمانده به سفر یا تفریح می پردازند؛ در صورتی که سفارش بسیار شده تا همه در خانه بمانیم و یاری کنیم تا شیوع این بیماری به حداقل برسد. عده ای خانه نشینی را به یک جانشینی و سکون تعبیر می نمایند و از تحرک و پویایی بازمانده اند برای آنها چه پیشنهاد و توصیه ای دارید؟
چون خودم متاسفانه خیلی اهل تحرک فیزیکی نیستم نمی توانم توصیه ای در این باره داشته باشم، اما خوب است به ورزش های خانگی و بازی های پرتحرک خانگی بپردازیم .
اشعار، حکایت ها و خاطره هایی که از دوران نوروز یا ایام شیوع ویروس کرونا دارید، برایمان مطرح کنید.
در ایام سال تحویل یک غزل و یک رباعی گفتم :
زندانی خویشیم ما، موسی بن جعفر !
ما را رهایی بخش یا موسی بن جعفر !
دارد می آید سال نو، تقویم می گفت :
شروع این سال است با موسی بن جعفر
گفتم خدا، احمد، علی، زهرا، حسن... آه
دل را رساندم باز تا موسی بن جعفر
با دست خالی آمدم تا سال تحویل
گفتم تو را جان رضا، موسی بن جعفر !
از من دوباره خواهش و از تو گشایش
یا حضرت مشکل گشا، موسی بن جعفر
پس حال ما کی می رسد تا احسن الحال؟
کوتاه کن این راه را موسی بن جعفر
سالی پر از سیل و بلا و ابتلا رفت
سال جاری اما با شما، موسی بن جعفر !
اما آن رباعی:
ناچاری لحظه دعاییم همه
بیداری فردای بلاییم همه
غفلت، همه گیر است و مداوایش مرگ ...
پنهان نکنیم، مبتلاییم همه
خاطره ای از رباعی از آخر مجلس شهدا را چیدند
و خاطره...
نوروز 94 یا 95 بود که یکی از شاعران پیغام داد رباعی از آخر مجلس شهدا را چیدند از شماست؟ گفتم بله چطور مگه؟ گفت فیلمی منتشر شده که رهبر معظم انقلاب این رباعی را دکلمه نموده و منقلب شده اند .
این رباعی را سال 1387 ، شامگاه واقعه تلخ ترروریستی در حسینیه رهپویان وصال شیراز گفتم. در آن واقعه دردناک 14 نفر از همشهری ها و دوستان من در حال عزاداری (در آخر مجلس) شهید شدند و بسیاری هم جانباز .
این رباعی و چند رباعی و دوبیتی دیگر را شب حادثه که البته من تهران بودم، گفتم تا بلکه قدری این شهدای عزیز از مظلومیت درآیند. نیت نداشتم این رباعی ها را جایی منتشر کنم و نکردم. فقط همان ایام شنیدم و عکس هایی هم دیدم از این که این رباعی ها در شیراز بسیار استفاده شده بود؛ به خصوص همین رباعی مورد اشاره.
بعدا قطعات جورچین این ماجرا کم کم تکمیل شد و آگاه شدم مادر شهیدی از یکی از استان های آذری زبان، به مراسمی در دانشگاه شهر خودشان دعوت می گردد و عکس فرزندش را هدیه می گیرد که بالای عکس این رباعی نیز نوشته شده بوده است .
این مادر شهید در ملاقات رهبر معظم انقلاب با خانواده های شهدا حضور پیدا می نماید. ایشان طبق عادت مالوف از این مادر شهید نیز عکس فرزندشان را طلب می نمایند. این رباعی را می بینند و می خوانند و درباره شاعرش می پرسند که در جلسه کسی نمی داند این شعر از کیست .
معتقدم بر سر زبان افتادن این رباعی بهانه ای برای توجه مجدد به مقام شهدا و آن شهدای مظلوم بود. شهدایی که در ماه اول به خاطر عملیات اطلاعاتی برای دستگیری عاملین رسما شهید خوانده نشدند و پس از یک ماه ماجرای شهادت آنها در این حادثه تروریستی به صراحت بیان شد. روزهای نخست گفته شده بود که ادوات نمایشگاه دفاع مقدس در انتهای حسینیه منفجر شده است و این حتی موجب شد تا این هیأت محل اتهام سهل انگاری قرار گیرد و این شهدا، قربانیان یک سهل انگاری تلقی شوند .
منبع : فارس
بازگشت به صفحه رسانه ها
منبع: خبرگزاری تسنیم