افزایش خطرات امواج وای فای به وسیله بمباران امواج در آپارتمانهای کوچک

به گزارش آسمان تو، استاد دانشگاه امام حسین (ع) با اشاره به اثرات مخرب امواج وای فای بر بدن انسان گفت: شما یک آپارتمان پنج طبقه را در نظر بگیرید، هر طبقه دو واحد دارد و هر واحد به یک دستگاه مودم تجهیز شده است یعنی ما در میان یک بمباران تشعشات وای فای قرار گرفته ایم.

افزایش خطرات امواج وای فای به وسیله بمباران امواج در آپارتمانهای کوچک

جهت دریافت خدمات نحوه ساخت آلاچیق فلزی با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات طراحی و اجرای آلاچیق های مختلف را به ما بسپارید.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران خبرنگاران پویا؛ مسئله تأثیرات امواج فراوریشده توسط مودمهای وای فای در میان متخصصان حوزه آی تی و کارشناسان فضای مجازی جهان مورد توجه بوده است و این موضوع که مردم کشورمان روش صحیح استفاده از وای فای را نمی دانند موضوعی است که می تواند خطرات آن را تشدید می نماید لذا آموزش روشهای استفاده درست از دستگاه مودم و وای فای امری لازم به نظر می رسد.

در مصاحبه های پیشین خبرنگاران با کارشناسان این حوزه بر این موارد تأکید شد که امواج فراوریشده توسط وای فای می تواند مسائلی از جمله ناباروری، تغییر الگوی خواب، کاهش فعالیتهای مغزی به خصوص در بچه ها و زنان، افزایش بیماریهای قلبی، افزایش امکان ابتلا به سرطان، کاهش رشد بچه ها، کاهش رشد سلولهای بدن و گیاهان، شکسته شدن DNA در مردان و موارد دیگری را به وجود آورد.

احمدرضا متین فر؛ مدیر مرکز سواد فضای مجازی و کلینیک سلامت ذهن فضای مجازی سازمان فضای مجازی سراج و استاد دانشگاه امام حسین(ع) در گفت وگو با خبرنگاران با بیان اینکه خطرات و مسائل وای فای به کشور ما محدود نمی شود و تا به حال کشورهای غربی به ویژه آمریکا مقالات گوناگونی درباره خطرات این امواج ارائه نموده اند، می گوید: باید یک نهضت اطلاع رسانی راه بیندازیم و مردم را از این خطرات و راه های پیشگیری آن آگاه کنیم.

بعضی از اقدامات کشورهای غربی برای پیشگیری از خطرات امواج وای فای، مباحث اقتصادی به عنوان مهمترین هدف زیرساختهای مخابراتی و بعضی از مسائل و خطرات امواج وای فای از جمله محورهای اصلی این مصاحبه تفصیلی در بخش نخست آن است که در ادامه مشروح آن تقدیم مخاطبان ارجمند خبرنگاران شده است:

خبرنگاران: آقای دکتر! نگرانیهایی بابت استفاده از وای فای وجود دارد و اینکه مردم کشور ما از آسیبها و خطرات این امواج آگاه نیستند و راه استفاده درست از آن را نمی دانند، این نگرانیها را تشدید می نماید؛ برای آغاز بحث می خواهیم کمی راجع به این امواج و آسیبهای احتاقتصادی آنها صحبت کنیم؛ این امواج تا چه حدی می توانند خطرناک باشند؟

در ابتدا باید مقدمه ای بگویم؛ ببینید تمام کشورهای جهان در حال استفاده از وای فای هستند و در این حوزه کسی نمی تواند منکر استفاده از سامانه های وایرلس یا بیسیم شود اما نکته اینجاست که در کشورهای غربی سازمان مقررات رادیویی پا به میدان گذاشته و آزمایشگاه های تست امواج به وجود آورده اند؛ در واقع سازمان مقررات رادیویی استاندارد موجی را که برای بدن ضرر نداشته باشد و از بدن عبور کند تعریف نموده و همیشه امواج فراوریشده توسط دستگاه های مختلف از جمله وای فای را با استانداردهای تعریف شده خود مقایسه می نماید.

متأسفانه کشور ما، حوزه امواج رادیویی به ویژه در بخش تجهیزات را رها نموده است؛ جالب است بدانید که بنده به تازگی آزمایشی انجام دادم که میزان فراوری امواج دستگاه های موبایل و مودم را معین می نماید؛ در این آزمایش یک دستگاه تست امواج الکترومغناطیسی را در اتاقی قرار دادم، این دستگاه نشان می داد که چه مقدار امواج الکترومغناطیسی در اتاق خواب شما وجود دارد، اگر امواج از یک حدی کمتر باشند، آسیبهایی دارند و اگر از یک حد بالاتر فرایند، مسائل دیگری را به بار می آورند، دقیقاً مانند اکسیژن در اتاق که کمبود آن یک سری مسائل و بیش از اندازه بودن آن مسائل دیگری دارد.

گوشیهای موبایلی که اکثراً به صورت قاچاق وارد می شوند در این آزمایش، در رده سه قرار گرفتند یعنی استاندارد عبور از بدن انسان و پوست را ندارند و امکان آسیب در آنها بسیار زیاد است؛ از سوی دیگر، گوشیهای موبایل استاندارد نیستند و اکثراً به صورت قاچاق وارد کشور می شوند به همین دلیل قطعاً دستگاه های مودم و امواج وای فای نیز دچار این مسائل هستند چرا که این دستگاه ها نیز اکثراً به صورت قاچاق وارد کشور می شوند.

در این قسمت لازم می دانم که تاریخچه ای از وای فای بگویم و بعد از آن به بحث اصلی بپردازم؛ بحث وای فای و ایمنی آن به سال 1997 بازمی شود لذا نمی توان گفت که این موضوع، موضوع جدیدی است؛ در سال 1997 تعدادی از محققان و کارشناسان گردهم آمدند و به آنالیز ایمنی وای فای و امواج فراوریی آن پرداختند، در آن سال این کارشناسان به این نتیجه رسیدند که امواج فراوریی توسط وای فای روی سلامت کلی بدن، مغز و حوزه بچه ها اثرات منفی دارد.

در سال 2008 کشور آمریکا مقاله ای را منتشر کرد که در آن وای فای به عنوان یک دستگاه خطرناک و آسیب زننده برای بدن معرفی گردید؛ عنوان این مقاله کنترل ذهن توسط تلفن همراه بود و در این مقاله 10 واقعیت و خطرات جدی وای فای روی بدن تشریح شده بود.

خبرنگاران: البته آقای دکتر ما این مقاله را پیش از این در خبرنگاران ترجمه و منتشر کردیم!

بسیار عالی! پس بحث را کمی جدی تر و عمیق تر پیش می بریم؛ ببینید سلسله گزارشهایی که منتشر شده نشان از خطرات احتاقتصادی و آسیبهایی به بدن دارد که اپراتورهای کشور ما این موضوع را تکذیب کردند و اظهار داشتند که آسیب جدی در این امواج وجود ندارد که به نظر بنده برای منافع اقتصادی و کاری خود بسیاری از واقعیات را بیان نکردند.

با وجود این، در سال 2007 مطالعه و تحقیقاتی توسط آمریکا در این حوزه به عمل آمد که از خطرات و آسیبهای این امواج اطمینان حاصل کردند؛ در این تحقیقات کارشناسان آمریکایی افرادی را در معرض فرکانسهایی که وای فای فراوری می نماید و عده ای را به دور از این فرکانسها قرار دادند و نتیجه ای که به دست آمد توسعه بیخوابی، فشار خون و افسردگی بود.

موضوع نگران نماینده در کشور ما این است که ما هیچ آموزشی برای استفاده از این دستگاه ها به مردم نداده ایم و این موضوع در وهله اول در تشکیل و توسعه ساختار ذهن بچه ها تأثیر مستقیم می گذارد؛ این آمار برای همه از جمله خودم بسیار تکان دهنده است.

در حوزه تأثیرات امواج وای فای بر سلامت روانی بچه ها در معرض وای فای، بیش فعالی یکی از اثرات آن است یعنی این بچه ها تحرک بالایی دارند اما بهره دهی آنها بسیار پایین است.

خبرنگاران: منظور شما این است که توانایی ذهنی و عملکرد مغز آنها نسبت به نسلهای گذشته کاهش خواهد داشت؟

بله دقیقاً؛ در عین تحرک بالا نمی توانند بهره دهی لازم را داشته باشند و نکته جالب تر اینجاست که این مقالات توسط خود آمریکا و کشورهای غربی منتشر شده اما اینکه چرا این مقالات توسعه نیافتند و روی زندگی ما و فرایند آن تأثیری نداشتند، بحث جداگانه ای است.

در مقاله دیگری نسلهای اینترنت همراه مانند نسل سوم و چهارم را در حوزه سلامت جسم و ذهن مقایسه نموده اند؛ در این مقاله نتیجه آزمایشی آورده شده است که در آن آزمایش 15 زن و 15 مرد منتخب شده بودند؛ تعدادی از این افراد به مدت 45 دقیقه در مکانی قرار گرفتند که در معرض تشعشعات وای فای بودند و عده دیگر در جایی قرار گرفتند که هیچ اثری از امواج وای فای نبود؛ بعد از این 45 دقیقه از همگی آنها تست هوش گرفته شد و مشاهده کردند که امواج وای فای الگوی ذهن را تغییر می دهد و افرادی که در معرض وای فای بودند نسبت به دیگر افراد عملکرد ضعیف تری داشتند.

خبرنگاران: بر اساس گزارشی کهخبرنگاران منتشر کرد، این اثرات در خانمها مشهودتر بوده است، آیا از نظر شما چنین چیزی صحت دارد؟

بله! در این مقاله نیز به این اشاره شده که اثر آن در الگوی ذهنی خانمها بیشتر بوده است؛ موضوع دیگری که می خواهم به آن بپردازم مهاجرت ناباروری از خانمها به سمت آقایان است؛در واقع نزدیک بودن گوشی موبایل به قسمت مردانگی مردها موجب خنثی سازی اسپرم و شکسته شدن DNA می شود؛ هرکدام از این مواردی که خدمت شما عرض می کنم در خصوص آنها مقاله چاپ شده است آن هم نه توسط کشور ما بلکه توسط کشورهای غربی از جمله آمریکا.

حوزه زمین شناسی کشور سوئد در سال 2011 روی اشعه مایکروویو تحقیقاتی به عمل آورد؛ این تحقیقات نشان داد که اشعه هایی که از طریق آنها غذا پخته می شود از جنس الکترومغناطیس یعنی همان جنس امواج وای فای است.

خبرنگاران: یعنی نتایج به دست آمده از این تحقیقات نشان داد که فرکانس فراوریشده توسط مایکروویو با امواج فراوریشده توسط دستگاه مودمهای وای فای یکسان است؟

مطابق این گزارش فرکانس فراوریشده در هر دو یکسان اما شدت آن متفاوت است؛ اثر موج روی بدن تابع سه پارامتر اصلی شدت موج، فرکانس موج و مدت زمانی که شخص در معرض آن قرار می گیرد، است؛ از آنجایی که ما در آپارتمانهای کوچک زندگی می کنیم و امواج وای فای به صورت 24ساعته در حال تشعشع هستند و در واقع ما میان یک بمباران تشعشعات وای فای قرار گرفته ایم، کارشناسان در خصوص این امواج ابراز نگرانی نموده اند.

البته این هم غلط است که ما بگوییم باید این دستگاه ها را به طور کامل ممنوع و جمع آوری کنیم بلکه باید به مردم آموزش دهیم که تنها در ساعاتی وای فای خانه خود را روشن نمایند که می خواهند از اینترنت استفاده نمایند اما بسیاری از مردم شبها موقع خواب نیز دستگاه های مودم خانه خود را خاموش نمی نمایند.

کشورهای غربی گزارشی را منتشر کردند که در آن گزارش به باریک و کم شدن وزن گوشیهای موبایل اشاره نموده بود که متأسفانه امروزه بسیاری از مردم کشورهای سراسر جهان گوشی خود را به دلیل باریک و کم وزن بودن در جیب لباس خود یعنی دقیقاً مقابل قلب خود قرار می دهند؛ زمانی که گوشی موبایل شما در جیب لباستان قرار گرفته است، به محض زنگ خوردن گوشی، نخستین BTS در واقع آنتن شهری موجی به سوی گوشی شما می فرستد یعنی گوشی شما تجمیع نماینده موج فرستاده شده توسط آنتن شهری است که این تجمیع دقیقاً روی قلب شما اتفاق می افتد.

طبق این گزارش، فرکانس فراوریی توسط گوشی همراه، سنکروم بودن قلب یا ریتم ضربان قلب را به هم می ریزد؛ اگر ریتم ضربان قلب از بین برود، استرس ایجاد می شود؛ از جمله عوارضی که استرس روی بدن می گذارد افسردگی، بیخوابی و فشار خون است.

با وجود این تعداد مقالاتی که کشورهای غربی از جمله آمریکا در حوزه سلامت چاپ نموده اند و مردم همیشه در معرض این امواج قرار دارند، سؤال اصلی اینجاست: چرا مقالاتی علیه این امواج توسط رسانه های مطرح جهان چاپ نمی شوند؟ البته از نظر من مقالات بسیاری در این باره نوشته شده اما اجازه انتشار آنها داده نمی شود چرا که هدف اصلی توسعه زیرساخت مخابراتی هدف اقتصادی است و اصلاً بعید نیست که فدرال اجازه انتشار چنین مقالاتی را ندهد.

یعنی آیا از نظر شما امکان پذیر نیست که یکی از دلایل افزایش سرطان و سکته های قلبی از این امواج سرچشمه بگیرد؟ شما یک ساختمان پنج طبقه را در نظر بگیرید، هر طبقه دو واحد دارد و هر واحد به یک دستگاه مودم تجهیز شده است، یعنی شما همیشه در بمباران امواج وای فای قرار دارید.

این خطرات دیده شده است و این حرف بنده نیست؛ اینها نتایج تحقیقات، گزارشها و مقالات کشورهای غربی از جمله خود آمریکاست؛ باید یک نهضت اطلاع رسانی راه بیندازیم و مردم را از این خطرات و راه های پیشگیری آن آگاه کنیم؛ اینها خطرات، خیال پردازی و ساخته ذهن من نیست، این حرفهایی که بنده در اختیار شما می گذارم همه از مقالات کشورهای غربی از جمله آمریکاست؛ مسائل مربوط به حوزه وای فای اولاً موضوع تازه ای نیست، دوم، مختص کشور ما نیست و همه جهان درگیر آن هستند و کارشناسان این حوزه همیشه در حال تحقیق و آنالیز این امواج هستند.

البته باید به این نکته نیز اشاره نمود که استفاده از وای فای در نقاطی ضرورت دارد و الزامی محسوب می شود چرا که استفاده از آن، دسترسی به اینترنت را فراهم می نماید و استفاده از اینترنت نیز در جهانی امروز و نسلهای آینده امری لازم و لازم است.

از نظر من باید اطلاع رسانی به این گونه انجام شود که وای فای باشد و ما چه کاری انجام دهیم؛ در واقع باید توجه کرد که نمی توان آن را از صفحه روزگار حذف کرد و اینکه بر حذف آن پافشاری به عمل آوریم راه به جایی نمی برد؛ باید اصولی عمل کرد و یک اطلاع رسانی درست و اصولی انجام داد.

(انتها بخش نخست)

منبع: تسنیم
انتشار: 11 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: asemaneto.ir شناسه مطلب: 1018

به "افزایش خطرات امواج وای فای به وسیله بمباران امواج در آپارتمانهای کوچک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش خطرات امواج وای فای به وسیله بمباران امواج در آپارتمانهای کوچک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید